Team

Het Team

Efficiƫnt teamwerk is de basis van elk succesvol project. Als klein team weet je exact met wie je werkt en gaat er geen informatie verloren door communicatie met tussenpersonen. We zijn het hele team, de founders, de creators, de bezielers, de uitvoerders. We geven je de Splynter boost die je verwachtingen overtreft.

Sterktes

Investeren in je bedrijf is een slimme stap waar we je graag bij helpen. Bij Splynter krijg je strategische begeleiding en advies op maat. We combineren onze ervaring en jouw noden om samen een actieplan op te stellen. We denken met je mee en zorgen er voor dat jij het meeste uit jouw investering haalt.

Beleving

Van de eerste tot de laatste stap, van kennismaking tot afronding, sta jij als klant centraal. Wat je vraag of probleem ook is, bij Splynter ben je in goede handen. Met onze business ervaring, grafische skills en technische mogelijkheden vertellen we niet zomaar jouw verhaal. We zetten het om in een beleving.

Sven Joseph

Een allround held met de beste people skills. Zijn no-nonsense aanpak, bergen ervaring en brede technische kennis zorgen ervoor dat elk probleem de perfecte oplossing krijgt.

Lisa Hendrickx

Het creatieve wonder die met enkele muisklikken de mooiste designs, foto's en video's op het scherm tovert en jouw idee tot leven brengt.

What we do best

Bedrijfs consulting op maat om je bedrijf te optimaliseren.

Website development om je zaak in de kijker te zetten.

(Web)tools om je activiteiten efficiƫnt te digitaliseren.

Design & branding voor een sterke online en offline look.

Fotografie, die special touch waardoor jij er bovenuit springt.

Videografie, de beste strategie voor die extra beleving.
Zit je met enkele vragen die je wil aftoetsen? Heb je een concrete opdracht en wens je een uitgebreide call? Vraag je graag een offerte aan? Zin in een kopje koffie?